Ganzenbord voor een bruidspaar

bruidspaarGanzenbord voor een bruidspaar is een bordspel waar de bruid en bruidegom centraal staan. Dit kunnen newly weds zijn, maar het is uiteraard ook mogelijk voor 12 ½, 25, 30, etc. jarig jubileum.

Gaat uw beste vriend of vriendin, zoon of dochter, broer of zus binnenkort trouwen met zijn of haar jeugdliefde en zoekt u een origineel en persoonlijk cadeau die ze gegarandeerd niet van iemand anders gaan krijgen? Gaat u dan voor het persoonlijk ganzenbord op maat voor bruidsparen.

Wat is het?

Het is gebaseerd op het aloude ganzenbord, maar dan persoonlijk gemaakt in een oplage van slechts 1 exemplaar!

Het spel bevat het herkenbare speelbord, de pionnetjes en de dobbelsteen, maar is volledig op maat gemaakt van het bruidspaar. In het spel worden mooie foto's en grappige anekdotes verwerkt die u zelf aanlevert.

Op deze manier krijgt u een uniek product dat zeer herkenbaar zal zijn voor het bruidspaar door de dierbare herinneringen en foto's. Bovendien is het spel volledig speelbaar.

Voorbeelden van bordspellen zijn hier te vinden.

Hoe speel je het?

U als speler kruipt in de huid van één van de echtelieden en volgt zijn of haar levenspad. Onderweg komt u langs verschillende gebeurtenissen uit zijn of haar leven of van hun samen. Iedere gebeurtenis kan in één van de volgende vormen verwerkt worden in het spel:

  • Een ganzenbord-achtige opdracht (vb.: Wacht 2 beurten op ...)
  • Een vraag die alleen zij kunnen beantwoorden (vb.: Wie was ook alweer ...?)
  • Een ludieke opdracht die direct uitgevoerd moet worden (vb.: Doe de volgende gebeurtenis na: ...)

Meer weten over de spelregels?

Wat krijgt u?

Een bordspel bestaat uit:

  • 1 speelbord gemaakt van stevig karton met hoge kwaliteit foto's en goed leesbare tekst. Het speelbord heeft een grootte van 4 A4-tjes en is in 4 delen inklapbaar. Verder is het geplastificeerd, dus het kan tegen een stootje
  • 8 pionnen in 2 kleuren
  • 1 dobbelsteen
  • spelregels
  • optie: luxe doos. Een bordspel hoort eigenlijk thuis in een doos. Voor slechts € 25 extra heeft u een doos met daarop de titel van het spel en een mooie foto op de bovenkant
  • optie: kaartjes met vragen en opdrachten. Voor het geval u zo veel anekdotes en voorvallen van het bruidspaar weet dat het niet meer op het speelbord past, kunt u kiezen voor een variant met kaartjes. Ieder kaartje bevat een vraag of opdracht.

Voor een overzicht van mogelijke opties, kijk bij varianten.

Wat kost het?

Een standaard spel begint al bij € 69,95. Voor dit bedrag krijgt u een bordspel met 22 op maat gemaakte vakjes. De rest van de vakjes zal op de standaard (ganzenbord) manier gevuld zijn. Verder ontvangt u 8 pionnen, 1 dobbelsteen en spelregels. Al naar gelang uw wensen en bestedingspatroon kunt u dit uitbreiden. In onze webwinkel kunt u dit zelf precies uitrekenen.

Bedenk dat het spel het leukste is om te geven (en te maken!) met een groep. Met 3 personen bent u voor een standaard spel zo'n  € 23.- p.p. kwijt.

Kijk voor prijzen en aantrekkelijke package deals hier.

Wat moet u doen?

Een bordspel komt er uiteraard niet zonder uw hulp. U zult foto's moeten aanleveren en anekdotes tot opdrachten moeten verwerken. Zie hiervoor de tips & trucs pagina of neem gewoon contact met ons op.

Enthousiast geworden, maar geen idee hoe het nu verder gaat? Volg het stappenplan.